Песента се казва „Ела” и е по текст на музикалния продуцент Дони. Клипът към нея също е в процес на подготовка. „В много малко държави, където X Factor се провежда, дебютното парче е факт още с обявяването на победителя”, коментира Саня Армутлиева. Още в началото на годината екипът на Вирджиния Рекърдс започва да работи по различни варианти на песен, която да бъде готова за големия финал. Умишлено се търси парче, което да бъде подходящо да бъде изпято както от мъж, така и от жена. „Когато станаха ясни финалистите, разработихме песента в три различни аранжимента – за Невена, Михаела и Славин. Така всеки един от тях имаше готовност да изпълни своя първи сингъл още на големия финал”, обясни създаването на парчето тя.

„В историята на X Factor е прецедент рокаджия да стане победител”, коментира продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян. „Радвам се, че човек, който пее рок, успя да провокира цяла България с гласа си”, допълни още той. Именно това е и което впечатлява самия Джо Лин Търнър. Халваджиян разказа как пред него Търнър е споделил, че е изключително щастлив, че е успял да подкрепи талант, който възражда именно рок музиката.

„Слушай сърцето си и хора, на които имаш пълно доверие”, пък бе съветът, който продуцентът отправи към победителя. Самият Славин призна, че победата му в шоуто е огромна отговорност. Той обаче допълни, че всеки един от талантите е победител, защото музиката не трябва да бъде съревнование.