Семейството на изпадналата в кома Боби Кристина Браун се е споразумяло да изключи животоподдържащите й системи утре. Датата не е избрана случайно. На 11 февруари се навършват три години от смъртта на певицата Уитни Хюстън, чието единствено дете е Боби Кристина.
Предложението за датата е дошло от Сиси Хюстън – майка на Уитни и Боби Кристина. Възрастната жена преживя ужасно дежа вю. През 2012 година Уитни беше намерена мъртва във вана в хотел, а три години по-късно Боби Кристина беше открита припаднала също във вана без да диша, заради което се наложи да бъде поставена в медикаментозна кома.

Информацията за тежкото семейно решение се съобщава от „Дейли мейл”. Преди дни изданието съобщи, че семейството вече е изключило системите на Боби Кристина, позовавайки се на полицейски източник от болницата. Баща й Боби Браун, обаче, категорично отрече. Изданието пък изтъкна, че пациентите могат да оживеят дори след изключването на апаратите.

Семействата Браун и Хюстън са неотлъчно до Боби Кристина в болницата. „Това е единственото, за което могат да се споразумеят – че тя вече си е отишла и нищо повече не може да се направи за нея”, каза източник, близък до семействата.