Когато имах кариера в политиката, се стремях да меря всяка една стъпка и мисля, че никъде не сгреших. Това каза в интервю за Нова телевизия Капка Георгиева. Тя смята, че излизането й от голямата политика е неин личен избор. Журналистката каза, че е предвидила как ще завърши връзката й с Волен Сидеров и го е написала в разказ много преди това да се случи наистина.
Според бившата половинка на Волен Сидеров грешката й е била, че е останала главен редактор на вестник „Атака”, а не е станала депутат. „Ако бях в парламента, може би щях да направя нещо значимо”, смята Георгиева.

„Не съм казвала на Сидеров, че ме е убил с постъпката си, но вътрешно цялото същество е викало именно това”, каза още Капка Георгиева по повод раздялата с лидера на „Атака”.

Тя обясни, че няма върволица от мъже пред вратата й, но си доставя удоволствието да флиртува, защото за първи път в живота си от 19-годишна не е омъжена. „Прекрасно е усещането са говориш с други мъже и да им показваш своята красива същност, въпреки че вече съм на 50 години”, допълни журналистката.