Двете жени с Волен Сидеров от инцидента в самолета София-Варна Деница Гаджева и Миглена Атанасова ритаха момчето, което нарече лидера на "Атака" "простак". Особено кестенявата (б.р.-с кестенява коса е Деница Гаджева), беше много бойна, ритаха го и викаха: "Защо го обиждаш, защо го обиждаш". Това разказа пред bTV очевидката Олга Маринова, която била в същия полет.
Сидеров, вашата прочута звезда, се държа арогантно, беше много грозно и неприятно, че такова нещо може да се случи, разказа очевидката.

Тя обясни, че Сидеров се разхождал из самолета и нарекъл една жена "лъжкиня", а в същото време стюардесата се усмихвала, сякаш нищо лошо не се е случило.

Когато получил обидата "простак" от спътника му Димитър Бахнев, Сидеров се разярил: "Кажи ми пак простак", след което групичката с него нападнали мъжа и започнали да го бият.

Депутатът от "Атака" призовавал: Снимайте ме с телефони и с джиесеми, за да знаете, че никой не може да бъде обиждан.

Служителите на реда не предприеха нищо, само учтиво ги помолиха да спре, разказа още Маринова. Имам чувството, че този човек се чувства безнаказан и спокоен, за да се държи по този начин, посочи жената, пътувала в самолета.