Кастингите за реалити шоуто по bTV „Сървайвър” приключиха. Известни са част от участниците, които ще се впуснат в приключение, както и водещият. В момента кипи усилена подготовка за новия сезон на един от най-оборотните социални експерименти у нас. В момента се снимат визитките на хората, които са избрани да оцеляват при никакви човешки условия.
Във финалната група, прави впечатление, че са включени няколко лица, които са тясно свързани с екипа на предаването. Един от тях е лична охрана на продуцентската къща, която изпълнява главна роля във формата „Дрийм тийм“, съобщава hotarena.net. Друг от тях е ММА боец, гадже на фолк певицата Десислава, която пък е постоянна гост-звезда в „Комиците“, чиито продуценти са също от горе споменатата компания. Ясни са и звездите, които са събрани от миналите формати на „Survivor” - Георги Дренски, Агонцев, голямата и малка Силвия, футболистът Бърканичков, Занев и други.

Говори се, че Ники Мартинов, който бе победител в реалитито, но и участник във “ВИП брадър” също е бил поканен, но е отказал, тъй като не са пожелали да му платят хонорар срещу участието му. Владимир Карамазов пък е прекратил за момента постановките на своята продуцентска компания, съвместно със Захари Бахаров и Юлиан Вергов, тъй като ще бъде водещ на предаването.

Най-вероятно форматът ще стартира по bTV, когато TV7 пусне и "Къртицата", за да има конкуренция.