Певицата Лейди Гага се извини на многобройните си фенове за забавянето на видеото към песента "Do What U Want".

Гага разказа, че е станала жертва на предателство от най-близките до нея хора и че вината за забавения клип е изцяло тяхна. Певицата твърди, че не е имала достатъчно време да заснеме видео към песента, заради претоварения си график и задължението и да прави пари за други хора. "Забавих се, защото точно както стана с клипа към предната ми песен "Applause" ми беше дадена само седмица да го заснема и пусна", обясни на феновете певицата на сайта си LittleMonsters.com.

"Малко е съсипващо за човек като мен, който отделя цялото си време да измисля фантазии за вас. Най-хубавите ми клипове са създадени в моменти, когато съм отпочинала и старанието ми винаги е било възнаградено", сподели още Гага.

"Милиони долари не са достатъчни за някои хора. Те искат милиарди и затова аз не съм им достатъчна. Благодарна съм на всички фотографи и дизайнери, които винаги са зад мен и не позволяват на феновете ми да се разочароват от нещата, които се случват зад сцената. За съжаление след операцията, която претърпях бях прекалено изтощена и тъжна, за да мога да контролирам всичко сама", разгневена разказа певицата.

27-годишната изпълнителка настоя, че следващите три месеца ще бъдат ново начало за албумът "ARTPOP", защото тези, които не са се интересували от успеха му вече ги няма и тя спокойно може да осъществи всичко, за което е мечтала.

Певицата изпрати писмо до феновете си, в което ги помоли да бъдат търпеливи и да я подкрепят, за да могат заедно да се справят със създалата се ситуация. "Позволете ми да ви покажа идеите, които пазя в главата си в продължение на две години", написа в сайта си Гага.