Мъжът, който се простреля в главата във Варна е в много тежко състояние в болница "Св. Анна".

Мъжът е на 39 години. Куршумът в минал през челото и е излязъл през тила. В момента лекарите се събират да се консултират, тъй като състоянието на мъжа е много тежко и няма шансове за оцеляване.

Междувременно кола на Съдебна медицина откара тялото на убитото момиче след кървавия инцидент днес в морската столица. В момента се извършва оглед на Реното, където все още се намира тялото на момчето.

Младата двойка беше разстреляна посред бял ден днес във Варна. Кървавата трагедия се разигра на булевард "Владислав Варненчик" между блоковете 41 и 42.

Трупът на момичето, което е на видима възраст около 18 години, лежеше до автомобил марка "Рено", а на момчето – в колата. Тя е с варненска регистрация.

На мястото на инцидента, който стана около 14.30 часа, има полиция и разследващи екипи. Районът е отцепен. Причините за стрелбата все още не са известни.

Очевидец, който живее на третия етаж, е чул 7-8 изстрела. Преди това е чул вулгарна реплика, след която проехтели изстрелите. Очевидците заявиха, че никога не са виждали колата "Рено" да спира на паркинга пред блока.