"Не обичам да получавам подаръци, обичам аз да подарявам, но едно цвете винаги е прекрасен подарък". Това заяви певицата Богдана Карадочева.

Богдана Карадочева разказа за изминалите и предстоящи празници. "За мен големият празник е Коледа, когато се събираме всички – семейството и близките, а аз винаги приготвям много неща", каза певицата, събрала в специалната готварска книга "Мързеливата Богданка" вкусотиите, които приготвя и подчерта, че не жали усилия, за да зарадва най-близките си хора с традиционната си пуйка с кестени, баклава, специални сарми и печен боб.

За Богдана Карадочева празниците не свършват с Коледа и Нова година, защото предстои и Богоявление, а на този християнски празник гласовитата певица празнува своя имен ден. "На Богоявление ще поканя приятели и хора, които обичам. Това е много голям празник, най-големият християнски след Коледа и Великден", припомни Богдана Карадочева.

"Това, което човек подготвя зависи от много неща. Господ да ни помага и да сме живи и здрави, и тогава нещата се случват. Не обичам концертите и не се очертава през 2014 г. да имам такъв, защото трябва да търся спонсори, а това не е типично за мен", каза още Богдана Карадочева, според която изминалата година не е била добра за България.

"Казвам си: "Дано!" за всичко, но най-вече да сме здрави и по-добри", сподели певицата, която през изминалата година изпя песента "Дано, дано!" заедно със сборната формация "За нашите деца", в която участваха Графа, Любо, Орлин Павлов и Михаела Филева. Така Богдана Карадочева подкрепи каузата за повече деца извън социалните домове. "Тревожа се за всички деца – не само за тези в социалните домове, но и за тези извън тях, защото живеем в много бездуховно време и духовността е сред нещата, които напоследък ми липсват", сподели Карадочева и добави, че за сметка на това се радват талантливите хора – тези, които знаят и могат.

"Има много талантливи деца, които виждаме в телевизионните формати, търсещи млади таланти и се надявам и след края им, изпълнителите да могат да продължат своята кариера. От по-младите изпълнители много харесвам Поли Генова и за мен тя е момиче с бъдеще", каза в заключение Богдана Карадочева и пожела на целия български народ много здраве и щастие през 2014 г.