В навечерието на светлите Коледни дни, Mall Rousse ще подари на своите посетители традиционно богата празнична програма.
В предпразничните уикенди събуждаме Коледното настроение с ароматен чай и бисквитки и се отдаваме на благотворителност.
Разбира се, започваме от децата на Русе. На 19 декември от 17:00 часа на сцената на последния етаж балетна формация Фрийдъм и Група за театър Камила заедно ще поведат всички малчугани на приключение с танцов спектакъл „Зимна приказка“ и интерактивна анимация с много весели игри, изскочили направо от любимото „Замръзнало кралство” със Свен и Олаф на живо.
Първата среща с Дядо Коледа и Снежанка е на 19 декември от 18:00 часа на сцената на последния етаж на Mall Rousse, където срещу песничка или стихче всяко дете ще получи подарък – изненада от белобрадия старец. Любимците на малки и големи ще бъдат готови да изслушат коледните желания и да се снимат с всяко дете от 19 до 23 декември между 18:00 и 20:00 часа.
От 19 до 23 декември в партньорство с местни организации по случай своята 10 годишнина Сдружение Еквилибриум ще развлича посетителите на Mall Rousse с фотографска изложба на Димитър Неделчев, Благотворителен Базар Без Аналог, доброволци ще се погрижат за празничната визия на суетните дами, а бачата звуци ще радват желаещите да потанцуват. 
Срещата на група ‘Осиновители’ на 21 декември от 10:30 часа е част от поредицата събития, които Еквилибриум оранизира в национален и областен мащаб, популяризиращи осиновяването -  своеобразен апел за осъществяване на този процес в най-добрия интерес на детето.
Инициативите на Сдружението продължават с „ Фотопреображение с много настроение“ и „Вечер на изненадите“, а празничната фиеста ще приключи на 23.12 с официално закриване на Юбилеен Благотворителен Базар Без Аналог в 13:00 часа.
В дните преди най-светлия християнски празник Mall Rousse разпръсква доброта и милосърдие, под формата на благотворителни базари и работилници, съвместно с Интеракт клуб Русе, Младежка Банка, организация Каритас, Българо-Румънски трансграничен институт по медиация.
В два поредни дни – 20 и 21 декември на партера на търговския център ще се проведе интригуваща презентация под наслов „Зелено сирене от Черни Вит“ – дегустация на традиционни български сирена, произведени от Цветан Димитров.

Последният етаж  на Mall Rousse ще бъде огласен от ангелските гласове на Младежко хорово студио „ Свети Георги Победоносец“ с начало 12:00 часа на 21 декември.

Точно в 17:00 часа на 21 декември на сцената на последния етаж Mall Rousse ще предложи интерактивно кулинарно шоу „Новите рецепти на традицията“ с Клуба на професионалните готвачи в Русе, победителя от първото кулинарно състезание за любители “На върха на ножа” Илия Деведжиев и млади кулинари от професионалната гимназия по туризъм “Иван П. Павлов”. Децата ще имат възможност с ръцете си да омесят тестото за джинджифилови бисквити, а родителите – да получат оригинални идеи за съвременно меню за Бъдни вечер от професионалистите.
В последните часове преди Бъдни вечер, с начало 17:00 часа на 23 декември, Коледен концерт на балет „Импулс“ и Вокална студия при Общински младежки дом Русе ще зарадва посетителите на сцената на последния етаж в Mall Rousse.

За повече информация свързана със събитията в празничната програма, имате възможност да посетите facebook страницата, както и сайтът на Mall Rousse.

Коледа е вълшебство, което ние от Mall Rousse ви пожелаваме!