Бритни Спиърс остави феновете си недоволни след организирана среща с тях. Най- верните почитатели на певицата платили 2.500 долара, за да я видят отблизо, а тя отделила за тях едва три секунди.

Щедра сума пари и голямо разочарование за феновете на хитовата изпълнителка. Преди поредния концерт от турнето на Бритни в Лас Вегас те нетърпеливо чакали за среща с нея, а от нейна страна получили безлично отношение за броени секунди.

Недоволните почитатели на Спиърс си купили специален ВИП пакет, включващ първа линия места за концерта и среща с нея веднага след края му. "Феновете бяха предупредени, че нямат право да прегръщат или докосват Бритни без нейно позволение, както и да й подаряват подаръци. И когато най-накрая се доближиха до идола си, тя просто ги поздрави, снима се с тях и си тръгна", разказа източник на RadarOnline.com.

Всеки от феновете е имал възможност да се докосне до Спиърс за не повече от три секунди. Запознати източници разказват, че те определили срещата си с Бритни, като странна и много некомфортна.