Деветгодишната Крисия Тодорова от Разград изправи на крака водещият на „Шоуто на Слави“ спечели конкурса за „Избор на сценична партньорка на г-н Андреев“ безапелационно. Въпреки че резултати още не са обявени официално, малката певица е категоричния победител, разкриха от шоуто.
Пред журито Крисия представи песни на Бионсе и Лили Иванова, както и коледна песен. Слави Трифонов нарече изпълнението й страхотно, призна, че не всеки изпълнител може да го накара да стане на крака, покани майката на момичето да седне до него в журито. Допълни още, че представянето на Крисия му пълни сърцето.

Крисия е третокласничка в ОУ“Васил Левски“-Разград, неин музикален ръководител е Свилена Дечева от Центъра за работа с деца. Освен с пеене, момичето се занимава и с балет.

В предаването от 30-и декември се появи едно дете-чудо, което накара Слави Трифонов да се изправи на крака с изпълненията си на песните „Listen“ на Бионе и „За тебе бях“ на Лили Иванова.

9-годишната Крисия Тодорова от Разград обяви, че ще пее песен на Бионсе, което накара водещия да възкликне иронично: "Ти сериозно ли ми говориш?" Още с първия куплет детето потресе и Слави, и комисията със сценичното поведение и големия си глас. За два дни видеото му в сайт за видеообмен събра над 25 000 гледания във vbox7 и над 6 000 в youtube.