Световноизвестният рапър DMX кацна на VIP терминала на летище София директно от Бейрут, където пя за Нова Година, съобщиха организаторите на концерта на изпълнителя в България. Концертът ще се започне в 20.00 часа в зала „Христо Ботев”, Студентски град София и се очаква да продължи един час.
DMX обеща разтърсващо шоу, а феновете ще имат възможността и за лична снимка срещу 30 лв. с него на самия ден от 17.30 часа в зала Христо Ботев, часове преди концерта.
Билети за концерта могат да се купят от билетната мрежа, както и на място от Зала Христо Ботев на 2 и 3 януари. Вратите за концерта се отварят в 19.00 часа на 3 януари и се затварят в 22.00 часа.
При първото си идване на 19 декември, за да се извини на българските фенове за неколкократните отмени на концерта, DMX купи килограми кучешка храна и нахрани много бездомни кучета в София. На 23 декември преди Бъдни вечер раздава пари на бежанците около ЦУМ. На 24 декември на Бъдни вечер посети Александър Невски и запали свещ. DMX каза, че България и екипът на Мария Бонева са най-добрия и професионален екип от европейското му турне. DMX празнува рожденния си ден в столичен клуб и дори излезе на сцената на клуба. Поръчва основно ливанска и персийска кухня. Според него кучето е най-добрия приятел, „защото те обича безрезервно, никога няма да те предаде и никога няма да иска да спи с гаджето ти”. Твърди, че единствения човек, който го е обичал, е баба му. Рапърът е живял е в дом за оставени за осиновяване деца и имал трудно детство без приятели. Винаги след концерт дава 10 % на църквата, после купува храна на кучетата си и накрая каквото остане е за него и екипът му. Предстои през май 2014 г. да издаде новия си албум, в който има песни с големи имена от световната рап сцена.