Младият меринджей на България номер 1 Янко Радев изведнъж стана "меринджър". Новата му титла отново бе дело на тъща му Катя Иванова, която се яви в предаването "Съдебен спор" срещу зетя си. В крайна сметка двамата така объркаха съдиите, че те не успяха да постановят кой е виновен и кой не в конфликта им.

Катя заведе телевизионно дело за обидата от страна на Янко във "Всяка неделя" заради твърдението му, че в семейството били "гарантирано неграмотни". По време на правния спор бойната тъща заплашваше зетя си с бой и обяви, че при пияно положение може да набие и съпруга си. Радев пък съди дъщеря Ангелина затова, че не му дава да вижда сина им Янислав, и твърди, че любимата му е запалила трите им къщи. "Аз мога да извадя документи от училището в село Градинарово. От директора му Гергов знам, че те нямат основно образование нито Катя, нито мъжът , нито децата им", каза за "24 часа" Янко, който празнуваше вчера Коледа в къщата на чичо си.

Катя Иванова вече има участия по заведения. На 8 декември, празника на студентите, я канят в механа във Варна да говори по микрофона. Според Янко Радев хонорарът е 150 лв, но тя отрича да е взела пари за участието си в празничната програма.

Младият меринджей недоволства срещу предаването "Съдебен спор", защото уж го извикали за правата върху сина му Янислав, а процесът бил за друго. "През цялото време Катя ме обиждаше и накраят съдът не реши нищо. Днес съм в центъра на село Градинарово и всички ми казаха , че съм прав. Как може Катя да казва, че съм давал подкупи на съдия Новакова от Провадия, аз нямам една стотинка в джоба си", жалва се младият меринджър.

Янко Радев съобщи, че Катя е взела 200 лева, за да участва в предаването, тъй като отишла до София с кола със сина си, мъжа си и снахата Фатмя. На него пък платили само пътните и дневните в размер на около 60 лева.