"Годината е такава, каквато си я направим сами". Това заяви астроложката Алена в предаването "Тази неделя" по повод идващата 2014 година. "Звездите могат да повлияят и то сериозно, от нас се иска да се съобразим с негативите", каза още тя от ефира на бТВ.

Хороскопът на Пламен Орешарски за 2003 г. е един и същ с този за 2014 г., добави Алена и уточни, че той се прави за конкретна личност, а не за политик.

"Възрастни жени ми се обаждат и ме заплашват да не прогнозирам падане на правителството на Пламен Орешарски. Това не зависи от мен. Звездите са подредени така. Хороскопът на това правителство не беше никак добър още при самото му съставяне. Това е първият хороскоп, на който съм написала, че се извинявам за лошата прогноза, но той си е такъв. На Пламен Орешарски съм му правила хороскоп още през 2005 година", продължи коментара си за министър-председателя Алена.

"Аз нямам нищо против правителството. Хороскопите на министрите предвещават един хаос, несигурност и желание за облагодетелстване. Това не съвпада с хороскопа на България. Сами трябва да си направим годината добра", каза още астроложката за това дали ще падне правителството.

Протестите ще продължат докато няма някакво раздвижване в парламента. Правителството също ще допринесе за нови протести с действията си. Февруари, октомври и ноември са най-опасни за правителството. Ако ще се случва нещо, то ще е тогава. Няма да е добре предсрочните избори да бъдат през май, коментира Алена.

Известната българска гадателка сподели още, че лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е пропилял златните си шансове в политиката. Тя уточни, че нови политически формации ще се появят сред управляващите и ще бъдат свързани с падането на правителството.