Първородният син на великия ни актьор Георги Калоянчев – Ивайло, стана дядо на внук, който носи името на прочутия комик номер едно на България за всички времена. Бебето е вече на почти 40 дни, научи "България Днес" от щастливия дядо Ивайло.

"Новият Георги Калоянчев още е много мъничък. Странно и много хубаво е чувството да държиш толкова малко бебе в ръцете си. Щастлив съм, разбира се", развълнувано сподели Ивайло Калоянчев.

За радостта в семейството на покойния комик научила и втората съпруга на сина на Калата - Таня, която е в Лондон при най-малкият им син.

"Той учи там за пилот и жена ми му помага в ежедневието. И тя вече видя бебето по скайп, разбира се, и Ваня, първата ми съпруга, всички много се радват на най-новия член на семейството", щастливо сподели новината първо с "България Днес" дядо Ивайло.
Внукът на именития ни актьор Георги Калоянчев, също Георги, сключи граждански и църковен брак през 2008 г. в комплекс "Глория Палас" в дипломатическия корпус в Горна баня. Тогава дойдоха много роднини, приятели и колеги на знаменитата фамилия. Георги и Биляна в момента се занимават с бизнес с парфюми. "Върви им в бизнеса, доволни са", казва Калоянчев.

Средният син на актьора е музикален продуцент и танцува рап.
В края на ноември Ивайло ще замине при съпругата си в Лондон, за да отпразнуват заедно рождения му ден. "После със сигурност ще изкараме Коледа цялата фамилия. Винаги сме били патриархално семейство. Този път се надявам да ни доведат и най-новия член на празника", допълва наследникът на сцената на най-великия ни артист Георги Калоянчев - Ивайло Калоянчев.