Най-голямата българска банка - Първа инвестиционна банка - Fibank, отбеляза с коктейл 16-годишнината на своя клон в Русе, на който присъстваха дългогодишни клиенти, партньори и приятели на банката.
„Клонът на Първа инвестиционна банка в град Русе започна дейността си през 1998 година и вече 16 години работи с усърдие, упоритост и отдаденост за нашите клиенти и партньори. В началото започнахме само с 11 служители, а днес можем да се похвалим с над 31 хиляди клиенти, физически и юридически лица, които се обслужват от 55 банкови специалисти в четири офиса, разположени в различни точки на града, като целта е те да бъдат по-близо до бизнеса и десетките хиляди граждани на Русе. Наша отговорност и основна цел продължава да бъде изграждането на дългосрочно доверие с нашите клиенти“, сподели управителят на клона г-н Маргарит Вутов.
Клонът на Първа инвестиционна банка в Русе, който се намира на ул.“Райко Даскалов“ №11, е с работно време от 9 до 17.30 часа от понеделник до петък и от 9 до 14 часа в събота. Банката предлага изгодни условия за малките и средните предприятия, както и подходящи промоции за индивидуални клиенти по потребителските и жилищни кредити.