Депутатът от „България без цензура” Борислав Иглев, който е ММА боец, заяви, че ще бъде част от комисиите по младежта и спорта и тази по вътрешна сигурност. Той обаче се затрудни да отговори кой е шеф на ДАНС в момента и как се избира той, а само каза, че вътрешният министър е Йордан Бакалов.
„Затова съм тук, за да се науча”, подчерта Иглев.

Новият депутат обясни, че парламентарната група е с името „Български демократичен център”, защото в Народното събрание са влезли само с три партии, съобщава bTV.

„Чувствам се добре в парламента. Свиквам с правилниците на гласуване”, обясни той.

По думите му няма нищо странно боец да бъде народен представител, като даде за пример Виталий Кличко, който беше част от украинския парламент.

„Обидно ми е за някои неща как политиците стоят по няколко мандата в лъскавите си кресла, без да вникват в проблемите на народа”, каза Борислав Иглев, обяснявайки решението си да стане депутат.

По обвиненията от бивши негови съпартийци, напуснали ББЦ, боецът каза, че оплакванията за заплахи и натиск са оправдание.

За себе си каза, че е на 31 години, живеe на семейни начала с момиче. Завършил е „Бокс” в НСА, а сега завършва магистратура в УНСС.