Страшен киномаратон и конкурси за костюм и тиквени изненади очакват гостите на "Мол Русе" на 31 октомври, когато търговцият център ще отбележат тачения вече и нас Хелоуин. По традиция на празника се носят страшни костюми, правят се тиквени фенери и се обикалят съседите, които раздават бонбони и сладки на малките деца, за да не станат мишена на техните игри.
"Мол Русе" и тази година няма да изостане от традициите. На 31 октомври от 17 часа на партерния етаж започва конкурс за най-впечатляващ костюм. В помощ на участниците са осигурени професионални гримьори, които ще се погрижат за последните довършителни краски.
Всички, които донасат готов фенер в мола, ще участват в друг конкурс със СТРАХотни награди. За тези, които не открият в себе си творчески порив да дълбаят тиква, но обичат нейния вкус, ресторант La Strada ще предложи специално празнично тиквено меню.
Страшният киномаратон започва в 21 часа в "Синема Сити" с невероятен подбор на страшни филми за деца и възрастни. Почитетелите на хорър жанра могат да избират между общо 9 заглавия, като гледат 3 от тях на специална пакетна цена от 15 лева.