Предпремиерна треска е завладяла дамите от всички политически партии на новия парламент. Народните представителки, които държат да са в час с модните тенденции, вече са стегнали тоалети и са запазили час при фризьори и маникюристи, пише в. "Стандарт".
Малко преди Стефан Данаилов да удари звънеца в понеделник, всяка от тях ще огледа с критично око останалите. Очаква се истинско дефиле, прогнозират дългогодишни хроникьори на кулоарните екшъни. Мая Манолова от БСП, за която няма съмнение, че е от най-елегантните депутатки, ще обере овациите със страхотен ансамбъл от рокля и сако в сиво. Те са гарнирани с черна дантела, суперхитът на есента.

Винаги стилната Корнелия Нинова вероятно ще се появи с костюм с артистични акценти - нейна запазена марка. Лиляна Павлова от ГЕРБ, която през последните сезони се превърна в една от най-бляскавите дами в политиката, по традиция ще заложи на класиката в цветовете. Цецка Цачева, Румяна Бъчварова и Менда Стоянова - силното трио в актуалните преговори - са известни фенки на деловия стайлинг. Очаква се те да заложат на ревери и обрани дължини.