След последното преселение на тв кадри, при което и Дарина Сарелска, заедно с Ани Салич преминаха в Нова телевизия, предаването „На кафе” събра три от знаковите някога имена на bTV.
Ани Цолова, Дарина Сарелска и Мирослава Бенатова са карали заедно бременността си и са останали приятелки, което вероятно е и един от мотивите, освен парите, да преминат в конкурентната медия.

Последната, която премина на другия бряг, Дарина Сарелска, пое поста директор на „Новини и актуални предавания”. Цолова и Бенатова също са с функции, подобни на тези в bTV.

Излизането на трите бивши служителки на най-гледаната телевизия в предаването на Гала не е нищо друго, освен парадиране с успешната кадрова политика на конкурентната Нова телевизия, смятат медийни експерти.

Въпреки че разговорът се въртеше около женски проблеми, трите явно трябваше да демонстрират, че се чувстват прекрасно на новото си работно място. Това би могло да бъде и сигнал за още хора от екипите на bTB да не се притесняват да сменят работодателя си.