Утре вечер в X Factor: кои ще бъдат финалистите в шоуто и през какви дилеми и колебания ще трябва да премине журито, за да изрече думите: „Ти продължаваш в X Factor”.

От общо 27 участника, стигнали до Къщите на съдиите, само 12 ще продължат напред към големите концерти. Първи своя избор ще трябва да направи Саня. Кои момичета да продължат напред в нейния отбор – това ще бъде най-голямата й дилема. Въпросите, които си задава обаче, ще могат да бъдат разрешени само от един човек – продуцента на шоуто Магърдич Халваджиян. Именно Маги ще се притече на помощ на Саня, предлагайки решение-прецедент в историята на шоуто. Тази година всеки от менторите ще има възможност да избере четирима финалиста, но при едно единствено условие – още с първото гласуване всеки ментор ще се сбогува с един свой талант. Ще приемат ли Любо, Заки, Саня и Мария това предложение?

И докато едни ще бъдат изправени пред труден избор, други ще се изправят пред огромно вълнение и щастие. Заки и групите ще се гмурнат надълбоко в преносен и буквален смисъл. Радостта на групите, получили неговото заветно „да”, ще повлече Заки в двуметров басейн, където всички ще се окажат мокри до кости. Водещите Алекс и Мария пък ще се почувстват като булки в обятията на момчетата, които ще ги пренесат през прага на Къщата на Мария Илиева.