Грозен инцидент се е случил в центъра на София посред бял ден. Бременна жена е била пребита от неизвестни заедно със съпруга й, който е мароканец. Побойниците чули как Хишам казал на Яна „Обичам те“ на английски и решили да му потърси сметка какво прави у нас, съобщава Нова телевизия.
Двойката има две деца и очаква трето. Във въпросния ден Яна получила контракции и се наложило да отиде до ИСУЛ заедно със съпруга си. На връщане двамата ходели пеша до метрото. Хишам й казал: „Обичам те“ на английски, но за нещастие бил чут от група мъже.

„Какъв с ти? На английски говориш – дошъл си в България“, нападнали го те. Започнали да го налагат с бокс, докато целия се облял в кръв. Боксът се озовал и в корема на Яна. „Какво правите? Не виждате ли, че съм бременна? Спрете!“, крещяла тя, но боят не спирал.

От полицията посъветвали двамата да подадат жалба. По тротоара още има кръв, а лицето на Хишам още е насинено. Носът му е счупен. Семейството се надява, че има камери, които са заснели побоя.

Яна е възмутена от случилото се. Със сълзи на очи тя обяснява, че ще роди детето си тук, но след това цялото семейство ще се върне в Мароко. „Живяла съм там. Уж била страна от третия свят. Ще се върна в Африка, няма да стоя повече в тази мизерия“, проплака тя.