Булка забременя след секс с дждже-стриптизьор по време на моминското си парти, пише испанският сайт Eltribuno. Жената е била принудена да признае за греха на съпруга си с екзотичният танцьор, след като по-рано през годината тя родила бебе с хипофизарен нанизъм в болница в испанския град Валенсия. Съобщава се, че до самото раждане съпругът е мисли, че той е щастливият татко на детето.

Името на семейството и болницата не се съобщават. Испанският новинарски сайт Las Cinco del Dia, който разказа историята, пише: „Нито най-близките й приятелки, нито роднините й са знаели за секса с джуджето-стриптизьор. Когато обаче тя взела за първи път сина в ръцете си, тя се разревала и признала всичко. Двамата се опитали да отнесат тайната за секса в гроба си, като главната героиня в историята се преструва, че детето е от съпруга й, но тя нямаше друг избор, освен да признае за прелюбодейството, заради малък проблем – детето е имало хипофизарен нанизъм“.

Испанец, вадещ хляба си като джудже-стриптизьор, пожелал да запази анонимност, е заявил: „Познавам колеги, които работят във Валенция, но не знам някой от тях да се е забъркал в подобно нещо. Повечето от тях са мъже на по 40-50 години, а кой иска да спи с такива мъже. В Испания сме около десетима“.

„При нас става въпрос за нещо като шега, а жените се срамуват дори да ни докоснат с пръст. Често в номера ни участва и нормален стриптизьор, който завързва очите на жената, а след това ние заемаме неговото място. Махаме превръзката, поздравяваме и си тръгваме. Най-много да ми помолят да останем за снимки за спомен“, казва още той.nofollow.