Млада жена от Великобритания всекидневно поглъща огромно количество храна, без това да вреди на стройната ѝ фигура, пише в. "Дейли експрес".
При ръст 157 сантиметра 25-годишната Ема Долтън може да се похвали с обиколка на талията 60 сантиметра и тегло 54 килограма, въпреки че консумира 8000 калории на ден - четири пъти повече от препоръчителния дневен прием за жени.
Умопомрачителната диета на Ема включва два килограма шоколадови изделия, 500 грама сирене и изобилие от плодове и зеленчуци всекидневно.

Съучениците на Ема Долтън редовно ѝ се подиграват, че е кльощава. Манията ѝ по храната обаче се отключва през това лято, когато по време на почивката си в САЩ британката се влюбва в тамошните гигантски порции.
За да докаже на някогашните си мъчители, че са били в грешка, и да задоволи новопридобития си амбициозен апетит, Ема решава да увеличи калорийния си прием с въглехидрати, сладкиши и купища плодове и зеленчуци.
Долтън си поставя и друга цел - да спечели всяко съревнование по надяждане във Великобритания.
За да покаже колко е ненаситна, дребната дама досега е участвала в 11 предизвикателства "жена срещу храна", преборвайки се с чудовищни торти, хамбургери и буритос.

Едва в последното съревнование Ема си "намира майстора" - победена е от гигантска вафла, разминавайки се само на две хапки от триумфа. "
Винаги съм имала добър апетит, въпреки че бях тормозена заради това, че съм кльощава, но едва тази година осъзнах, че съм ненаситна за храна. Участвах в няколко предизвикателства и никой не можеше да повярва, че толкова дребна жена може да опустоши всичко и да е готова за десерт.
Въпреки огромното количество храна, което поглъщам, съм наддала съвсем малко и се чувствам по-здрава от всякога.
Всъщност за мен най-трудното в хранителните предизвикателства е досадният един и същи вкус в устата", споделя Ема Долтън.

Огромният апетит на младата дама е удар по джоба на приятеля ѝ Дейв, който харчи 100 лири седмично, за да изхранва ненаситната си половинка.
И въпреки че любимият ѝ зарежда хладилника до пръсване, тя често се прокрадва обратно в магазина, за да си набави още хранителни запаси. ю
Какво включва всекидневното меню на лакомата Ема Долтън?

За закуска тя изяжда една трета от съдържанието на кутия зърнени закуски и тост. Обядът ѝ се състои от багета, кисело мляко, плодове, шоколад и пакет чипс, като преди това не пропуска да се справи пакет шоколадови бисквити.

На вечеря Ема опустошава две порции италианска паста и чесново хлебче, голяма салата и шест порции плодове и зеленчуци.
За десерт тя изяжда 10 бисквити, две браунита, четири мъфина, два пудинга и парче чийзкейк.
Хранителните подвизи на Долтън обаче не приключват с вечерното ядене - след него тя си хапва солидно количество плодове и зеленчуци и изобилие от топено сирене.