Днес от 22.00 часа в ефира на НОВА ТВ  всички кулинарни фенове и телевизионни маниаци ще видят шеф Иван Манчев в непозната до сега роля в предаването „Кошмари в кухнята“. Още в първи епизод на реалитито известният българин ще се забърка в голямата каша на едно семейно заведение в центъра на София, подправена с много на брой неприятни вредители.

Манчев ще се притече на помощ на  едно семейство, което от 20 години управлява безимения си ресторант в квартал Лозенец, София. Собственик на бедстващия ресторант е Тошко, който управлява семейния бизнес с помощта на своята съпруга Елена, майка си и двамата си сина – Ангел и Николай. През последните 10 години цялото семейство е забравило за основните правила на поддържане на чистота. Заведението губи клиенти заради лошата хигиена и съмнителното качество на храната. Неговите най-чести гости стават неприятните хлебарки, които пълзят навсякъде, дори и в сладоледа. Купчина картофи е залостила врата към салона на ресторанта, а градината е зарита с боклуци и стари вещи. Масите са отрупани с мръсни чинии и прибори, а сервитьорката не смогва на оплакванията на клиентите.

Фамилният бизнес е заложен на карта. Дали шеф Иван Манчев ще успее да помогне за  огромните проблеми на това място ще стане ясно в епизод 1 на „Кошмари в кухнята“. Фамилията на Тошко ще бъде изправена пред голямо изпитание, но преминаването през него, може би най-накрая ще сплоти семейството. Как те ще приемат промените и дали ресторанта ще успее да се съвземе и да посрещне нови клиенти, зрителите на НОВА ще могат да видят днес от 22.00 часа.