Допълнителни седящи места за терена на зала "Арена Армеец" за големия концерт на Фондацията на 10 ноември, ще бъдат пуснати в продажба днес.

Цената за седящо място, разположено на терена е 50 лева, а огромният интересът към точно тези места в залата, наложи първоначалният им брой да се удвои, съобщават организаторите от АРТИШОК.

Освен петимата музиканти - Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански, на сцената до тях ще стъпят и трима много специални гости в лицето на Валди Тотев и Георги Марков от "Щурците" и Константин Цеков от "ФСБ". За разлика от пролетния концерт на Фондацията, който беше изцяло акустичен, този обещава само да започне така – акустично и нежно, но да продължи доста "по-твърдо" и на "повече гласове", предвид вокалните гости. Самият Кирил Маричков сподели пред организаторите, че "няма да има нито една непозната песен, а рок звученето и електрическите китари ще са на почит в тази специална вечер". Един от акцентите пък съвсем естествено ще бъде изпълнението на песен в чест на неповторимия Пеци Гюзелев, добавя още Кирил Маричков.

Билетите за концерта на Фондацията на 10 ноември се продават ексклузивно в мрежата на Ticketportal.bg, а също и в Билетен център в НДК, Билетна каса на зала "Арена Армеец" и партньорската мрежа. Цената на билет за седящо място (в седящите сектори в залата) - 40 лева и седящо место за терена – 50 лева.

Голямото събитие за феновете на най-хубавите български песни на 10 ноември в "Арена Армеец" е предшествано от сериозно турне на Фондацията в САЩ и Канада, което продължава и в момента. В продължение на повече от месец, хубавата българска музика "се среща" с хиляди наши сънародници зад океана.