Евгени Минчев си бръмчи, обикаля мен, Иво, Наско... Това разказа манекенът Мартин Мартинов пред Нова телевизия по повод набезите на паркетния лъв във „ВИП брадър”. „Той си е такъв, пада си по млади мъже. Аз защо се въртя около Кучкова?”, обясни той.
„Евгени Минчев, ако го питате, за него всички мъже за потенциални хомосексуалисти. Иди го убеди! Човек на 52 години, всички знаем с какво е известен и какво чувство за хумор има”, каза Мартин. Според него по този начин лордът целял да потисне неговото поведение.

По отношение на връзката си с Жени Калканджиева той обясни, че това е стара история, която не е проблем за никого. Дори снощи, след като излязъл от шоуто, той прекарал нощта в компанията на мъжа на Жени – Стефан Манов-Тачо. „Според мен те се обичат. Има чувства и от двете страни”, сподели той.

Двамата с Теди Бургазлиева се разделили заради ревност. „Двамата сме безумно ревниви, постоянно имаше някакви скандали”, спомни си Мартин. Той се оплака и от стратегията на „ВИП брадър”: „Не е честно да ни вкарат млади мъже, всичките без гаджета, и красиви жени – омъжени и с връзки. Кучкова с нейния политик, през цялото време за него говори”.