Бойко Борисов президент, ДПС влиза във властта догодина и яснота за КТБ през ноември, прогнозираха в студиото на "Добро утро, България!" по TV7 гадателката Гюкчен и нумерологът Ели Маринова, чиито прогнози от преди месец и половина за 43-ия парламент се оказаха съвсем точни. И двете казаха, че правителство ще се състави.
"Коалицията ще бъде по-кротка, няма да бъде орел, рак и щука. Това ще бъде сериозен компромис, взет под голямо напрежение, но той ще работи около шест месеца. Конфигурацията може да включва ГЕРБ, Реформаторския блок, АБВ, ДПС. Проблем е, че програмите на партиите са твърде различни. Ще има страшни преговори", предвижда Ели Маринова.

Според Гюкчен през февруари ще има нови промени - тогава ДПС ще влезе в управлението и ще вкара свои министри в кабинета. Този път правителството ще работи прозрачно и трябва да им се доверим, призова гадателката.

Тя прогнозира, че Бойко Борисов ще преглътне егото си, а Лютви Местан ще вземе правилни решения.

Ели Маринова е на мнение, че на този етап Реформаторите няма да се разцепят. Меглена Кунева е лидерът на блока. Крехък мир, но ще има мир между формациите в блока, посочи тя.

През 2016 г. Бойко Борисов ще стане президент, но и сега има сериозна задача, убедена е Гюкчен.

До края на ноември ще има яснота за бъдещето на КТБ, казва повелителката на смилянския боб, но Маринова заяви, че активите на банката няма да бъдат възобновени на 100%.