Народен изпълнител ще се раздвои в утрешния епизод на X Factor. Той ще изпълни „Колко ми липсваш” на дует „Каризма”, като ще влезе в образа едновременно на Галя и Миро. Любопитно е, че без грам колебание, талантът ще избере дуетното парче, въпреки възможностите от 40 други песни, с които да се представи. Двугласието му ще прозвучи в характерния за народния изпълнител стил, а нестандартната му интерпретация толкова ще впечатли журито, че Любо ще възкликне: „Искам да продължиш, но като дует!“.
Много по-безапелационно и ултимативно обаче този коментар ще прозвучи към три от най-младите изпълнителки в X Factor – Гери Никол, Кристина и Мишел. Именно към тях Саня ще се обърне с думите: “Единственият ви шанс да съществувате в шоуто е като група“. Това ще постави трите красавици пред сериозен избор – първо ще доведе до разрив в отношенията им, след това до сълзи и колебания, а накрая и до изненада с щастлив край. Пред трудно изпитание ще бъде изправено и 20-годишно момиче от Русе, което ще трябва да реши дали иска да продължи в шоуто като дует… но с особеността, че дори не знае името на дуетната си половинка.
Именно в утрешния епизод зрителите ще станат свидетели на формирането на групите в шоуто –дуети, момичешки или момчешки банди ще преобладават на сцената на X Factor? Предстоят и последните изпитания за талантите преди края на тренировъчния лагер, който ще завърши с голям концерт, а съвсем скоро и дългоочакваната развръзка – на кои групи ще станат ментори Любо, Саня, Мария и Заки?