Пощенска банка организира бизнес конференция в подкрепа на местния бизнес в гр. Русе на 7 октомври 2014 г. от 17.30 часа в хотел „Cosmopolitan”. Под мотото „Пощенска банка среща Бизнеса” финансовата институция ще представи стратегически решения за подпомагане на бизнеса и предприемачите в региона. Водещият икономист Лъчезар Богданов, гост-лектор на събитието, ще направи актуален анализ на икономиката на страната и конкретния регион, както и прогнози за развитие.

Поканени да присъстват са мениджъри на големи компании с присъствие в региона, малки и средни предприятия, клиенти и партньори на банката, представители на местната власт, медиите и браншовите организации.

В отворена дискусия с Ангел Матеев, директор „Банкиране малък бизнес”, и Благой Палев, ръководител „Средни корпоративни клиенти” в Пощенска банка, представителите на бизнеса ще могат да обсъдят полезни аспекти от партньорската работа с банките. Експертите на Пощенска банка ще представят актуален анализ на бизнес средата в региона, насоки за улесняване процесите на фирмено финансиране и иновативни продукти и услуги за предприемачи. Мартин Богданов, директор „Персонално банкиране”, ще представи специализираните услуги за заможни клиенти, които Пощенска банка предлага.