Новооткритият спортен център "MaxGym" в Русе предлага фитнес за цялото семейство. За поддържането на доброто физическо здраве и фигура на клиентите се грижат професионални инструктори от Румъния. Комуникацията с тях е на английски език, но има и преводач.
Центърът предлага най-доброто обслужване и най-модерното оборудване на възможно най-ниските цени в града, за да могат и хората с невисоки доходи да спортуват и да се грижат за външния си вид. В "MaxGym" има прекрасни условия възрастни и деца да свалят излишните килограми. Центърът е разположен на две нива, като на горното ниво са кардио- и силовите уреди, а на долното се провеждат заниманията по канго джъмпс, пилатес, степ, традиционна аеробика и зумба.
"MaxGym" е единственото място в Русе, където може да се тренира все още слабо познатия в България нов стил в аеробиката канго джъмпс. Не е необходимо клиентите да си закупуват скъпите пружиниращи обувки, защото в залата има достатъчно.
"Ефектът от канго джъмпса идва много бързо, ако се тренира редовно. Упражненията със специалните обувки щадят ставите и гръбначния стълб, укрепват мускулатурата и сърдечно-съдовата система. Само при една тренировка се изгарят 800-1000 калории и отслабването става бързо", казва инструкторът по канго джъмпс Корина Фалан.
"MaxGym" се намира в близост до центъра на Русе - на бул. "Неофит Бозвели" 18, и работи всеки ден. Връзката със спортния център става на телефони 0885 515 856 и 0886 465 266 или да скайп: MAXGYMRUSE. Подробна информация може да се получи и на адрес http://www.maxgym.eu.