„Пак ми се ходи в Италия. Миналата година по това време пак ми се ходеше“. Помните ли тази шега на Иван Кулеков от блестящата му книга „Ръкописи“. Е, за един от читателите на „Утро“ този симпатичен каламбур няма да е актуален. Това ще е късметлията, който ще получи голямата награда в поредната игра на вестника на Русе и реномираната русенска туристическа агенция „MG travel“, която започва от понеделник.
От 6 октомври до края на годината в четири кръга ще разиграем три уикенда за двама в кокетното болярско село Арбанаси и една кратка почивка за двама в Рим, която включва три нощувки и четири пълни дни във Вечния град. И за да е сигурно, че двамата щастливци няма да пропуснат нито миг от времето да се насладят на един от най-известните и желани туристически градове в света, пътуването и в двете посоки ще е със самолет.
И така, прочетете правилата и си пожелайте късмет.
Ето какви са правилата. Играта ще протече в четири  кръга, като във всеки от тях ще трябва да разпознаете и сглобите една емблематична сграда или пейзаж от направленията, в които „MG travel“ организира почивки и екскурзии по отрязъците от пъзела, които публикуваме.
Съберете отделните части, сглобете снимката, залепете я на лист хартия, посочете трите си имена, телефон за връзка и електронна поща /ако ползвате такава/ и ги пратете по пощата или донесете в редакцията на „Утро“ на ул.“Константин Иречек“6 или в офисите на „MG travel“ на ул.“Муткурова“36А или на бул. „Липник“ 123, Бизнес Парк Русе, сграда А, партер до 27 февруари.
Приемат се само снимки, сглобени от публикувани във вестника оригинални отрязъци.
Първите три награди - уикендите за двама в Арбанаси, ще изтеглим на 31 октомври, 28 ноември и 12 декември.
Заради струпването на много почивни дни около Коледа и Нова година голямата награда - почивка за двама в Рим, ще изтеглим на 9 януари! Най-важното е, че за нея ще се борят всички участници в четирите кръга на играта, а не само във финалния кръг.
Затегнете коланите! От понеделник ви очаква едно невероятно приключение!