Кубинската звезда Алфредо Торес прие участие в танцов дуел, провокиран от продуцента на Максимус Айвън и новото попълнение в артистичната му програма - Начо Паскал, финалист от испанската версия на денс реалитито "SO YOU THINK YOU CAN DANCE" и работил с хореографа на испанската супер звезда David Bisbal. Танцовият ринг се разгърна по време на партито VIVA LA CUBANITA, което вдигна нощните градуси на София.
Водещите на вечерта Патриция Кирилова и Айвън презентираха обновената програма на LA CUBANITA - Истинският вкус на Куба.
Алфредо присъства и в октомврийския афиш на заведението. Заедно с Айвън и Начо Паскал той вдигна на крака присъстващите и демонстрира таланти не само като латино изпълнител.
Публиката се наслади и на българските Джипси Кингс - банда Дел Падре.
Новият хореограф и солист на MAXIMUS- Начо Паскал, покани на танц Мисис България Ана Иванова, която е била професионален танцьор в ученическите си години. Хубавицата се появи заедно с бургаския красавец Андрей Едрев. Сред гостите бяха Агент Тенев, успели българки от Бизнес Лейди клуб, сред които собственичката на рудник Кремиковци Цвете Борисова, журналисти, популярни персони и чуждестранни гости. И през новия сезон феновете на клуба ще учат горещите стъпки на латинотанците със Салса тийчърс - утвърденият бранд за латино парти на хореографа и танцьор Коста. Той ще продължи традицията на уикенд купоните за всички почитатели на горещата кубинска музика.
Голямата премиера на сезона ще бъде дебютното Резидент шоу на Ла Кубанита - продуцирано от NEW MAX musical&dance Асademy.
Феновете на екзотичните забавления отново ще осъмват с мъжкото шоу MAXIMUS - екипът на групата се състои от ново поколение артисти и репертоар, който включва вокално -хореографски изпълнения върху емблематични хитове, обединени от концепцията "KINGS OF POP & ROCK".