130 полицая ще пазят около стадиона за мача на „Лудогорец” с „Реал” от Шампионската лига утре, а вътре в стадиона ще има частна охрана.
От СДВР припомнят забранените за носене предмети - огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки и всякакви стъклени предмети - включително и флакони с парфюми.

Предприети са всички необходими мерки за охрана на обществения ред в столицата във връзка с предстоящата футболна среща.
В самото спортно съоръжение охраната е поета от частна охранителна фирма. В опазването на зоната около стадиона са ангажирани 130 от служителите на СДВР, а по цялата територия на София за гарантиране на обществения ред ще се грижат около 550 униформени.

В района на храм-паметника „Св. Ал. Невски” ще бъде обособена фен-зона, където ще могат да паркират привържениците на гостуващия отбор, след пристигането им в София.

Ще бъде създадена организация за безпроблемно придвижване на зрителите за и от стадиона. На изградените контролно-пропускателни пунктове полицейски служители ще проверяват за носене на забранени предмети и вещи /огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки, в това число и парфюми/. За да бъде избегнато струпване на входовете, вратите на стадиона ще бъдат отворени в 19.30 часа.