След живото предаване на "ВИП Брадър" (VIP Brother) снощи, Къщата осъмна без Тачо. Шоуто спази правилата и не смекчи позицията си спрямо проявеното насилие, въпреки мнението на зрителите и категоричното желание на Жени и половинчатото съгласие на Зорница Тачо да се върне в шоуто. 

По време на откровеното си интервю снощи Жени каза, че ще се чувства по-спокойна, ако Тачо напусне, защото няма да се притеснява за реакциите му в Къщата и ще може да се съсредоточи върху своето участие, но веднага след излизането му, тя отбягна Зорница с репликата “Не ме закачай, черна си ми” и очевидно вътрешно я обвинява за случилото се.

А първата реакция на Зорница след изгонването на Тачо, е усмивка, която се опита да прикрие.
Какви са реакциите на всички останали съквартиранти след изгонването на Тачо и как ще се развият отношенията между двете жени от триъгълника, ще видим тази вечер в предаването.

Междувременно животът в Къщата продължава, изпълнен с нови предизвикателства и герои. Ще станем свидетели на силната, емоционална изповед на Тити Папазов.

Със сълзи на очи той признава, че „Левски“ е смисъла на неговия живот и приема като лична отговорност вярата, която момчетата от отбора и феновете имат в него.
„Ще изровя света, но ще намеря начин да им се отблагодаря. „Левски“ ще има и без тях и без мен, защото „Левски“ е вечен“, казва Тити.

Той съзнава, че в страната има много по-наболели проблеми, но това е неговата кауза, това е неговия живот. В името на каузата си в неделя Тити неочаквано напусна Къщата, но не защото се отказа доброволно от участие в шоуто, а за да направи първата стъпка към спасяването на отбора.

Тити участва в предаването “Сделка или не” и спечели пари за каузата си. Каква сума ще влезе в касата на отбора, и за какво ще използва парите Тити, ще научим в сряда от предаването “Сделка или не”.

Тази вечер започва и нова мисия в шоуто. За първи път в историята на предаването зрителите и феновете ще решат дали съквартирантите ще получат храна следващата седмица или не.

Мисията с кодово название “Подбор на таланти” ще накара всеки от участниците, разделени на отбори, да разкрие своя артистичен талант в различни области, а комисия, наречена “Първи творчески колектив” в състав Йорданка Христова, Албена Вулева и Евгени Минчев ще оценява кой от кандидатите в съответната категория се е справил по-добре.

Целта е всички качени видео материали да съберат общо 25 хил. харесвания в социалната мрежа "Фейсбук" за три дни. Ако този резултат се постигне, съквартирантите ще получат бюджета си за следващата седмица, ако не мисията се счита за неуспешна и зрителите и феновете ще обрекат съквартирантите на лишения и глад.

Първите четирима кандидати се състезават в две категории: Най-добро изпълнение на сиртаки и Най-добра реклама на паста за зъби.
В първата категория се състезават Тити Папазов и Кали, а във втората една срещу друга застават Ели Кучкова и Ели Гигова.

Предизвикателството пред двете е да изглеждат усмихнати и доволни след поглъщане на храни с неприятен вкус, за да убедят зрителите, че рекламираната от тях паста за зъби има уникални качества.

Как ще се справят съквартирантите и дали Кали и Тити Папазов ще затвърдят статута си на любимци на публиката - очаквайте довечера по Нова.