Петима от екипа на сериала на bTV “Фамилията” са ранени по време на снимки, след като били нападнати от пияни младежи. Сред пострадалите е режисьорът и продуцент на поредицата Димитър Гочев, съобщава „24 часа”.
Те са постъпили в института за спешна помощ “Пирогов”, тъй като от упор в лицата им е бил впръскан сълзотворен газ. Инцидентът станал към 16,30 ч до читалище “В. Левски” в столичния квартал “Горубляне”.

Пияна компания от около десетина човека се натрапила на снимачната площадка. Младежите били на възраст около 21-22 г. От екипа ги помолили да не пречат, но почерпените отказали да се махнат. Те станали агресивни, в пререканията извадили сълзотворен газ и напръскали кинаджиите.

В момента текат снимките на третия сезон от “Фамилията”. Край читалището е имало около 30-ина души от екипа. Сцена с участието на Асен Блатечки пропаднала заради разхайтената тайфа.

Говорител на МВР уточни, че в момента нападателите се издирват. Мария Пойрязова - пиар на “Пирогов”, отказа коментар, с обяснението, че даването на такава информация не е нейна работа.