Тачо е зашлевил Зорница Линдарева, защото си помислил, че тя е в основата на интрига между Жени Калканджиева и Камелия Воче, съобщиха от Нова телевизия.

След тази постъпка мъжът на Жени Калканджиева бе изгонен от Къщата на VIP Brother, а елиминациите бяха отменени.

Извънредно развитие на събитията се случи на тържеството по случай рождения ден на Иво Аръков, за което съквартирантите се готвиха с много желание.

Насилието под всякаква форма, независимо от мотивите, е напълно забранено в предаването и VIP Brother моментално извика Тачо в изповедалнята, след което го отстрани от Къщата.

Какви бяха причините за тази непремерена реакция - дали това е опит да защити Жени или е просто изнервен от женските разправии, ще разберем тази вечер в live изданието на предаването.

По време на епизода Тачо ще получи думата да се защити пред очите на цяла България, пред съквартирантите, членовете на Домсъвета и специалния гост в студиото - психоложката Ани Владимирова.

На живо тази вечер ще се реши не само дали Тачо напуска къщата или има шансове да остане, но ще стане ясна и съдбата на любовния триъгълник Жени-Тачо-Зорница. Емоционалните и рационални обяснения на двете дами по отношение на инцидента и какво смятат да правят в бъдеще също ще бъдат чути в ефир.