Димитър Бербатов ще напусне със сигурност Фулъм през януари, новината потвърди агентът на българския нападател Емил Данчев за ТВ7.

Бербатов е непреклонен в желанието си да се раздели с английския Фулъм, въпреки че в последните мачове започна да показва настроение и желание за игра. "Вече не се чувства съвсем щастлив, както се изразяват в клуба. Неговото желание е да се раздели с тях през януари", заяви Емил Данчев.

Агентът сподели, че нападателят ще продължи кариерата на Острова. Сериозен интерес към футболиста, според медиите на Острова, проявяват Ареснал, Нюкасъл и Тотнъм. "Това, което мога да ви кажа е, че се работи по няколко версии. Неговото желание е да остане още в Англия и смятам, че това ще се получи", добави Данчев.

От 17,00 часа българско време днес Фулъм гостува на Манчестър Сити в двубой от Висшата лига, а на вчерашния брифинг преди мача, новият мениджър на "котиджърс" Рене Мюленстийн за пореден път заяви, че е разговарял с българина и той е напълно отдаден на клуба за предстоящите срещи.

Мениджърът е категоричен,че наградата на Иван Иванов за футболист №1 на България за 2013-та година е напълно заслужена. "Церемонията беше чудесна. По мое мнение на европейско ниво. Поздравления за организаторите. Колкото до класирането – смятам, че е напълно реално. Всеки един от тройката можеше да стане, но това подреждане е напълно реално и обективно. Можем само да адмирираме тези футболисти", каза още Данчев.

Данчев беше специален гост на коледното парти на ЦСКА във Военния клуб.