Американецът Дейл Декър "страда" от 100 оргазма дневно, тъй като не е в състояние да се наслади на нито един от тях, пише в. "Дейли Мейл".
Декър от Ту Ривърс, Уисконсин, развива рядкото състояние, известно като
Синдром на постоянна сексуална (генитална) възбуда
през 2012 г. след гръбначна травма.

Още докато пътувал към болницата, той получил пет оргазма. От този момент той е в плен на състоянието, което описва като "отвратително и ужасяващо".
Мъжът не крие, че състоянието му е превърнало живота му в ад. Заради проблема страда не само самият той, но и съпругата, подрастващите му синове, близките и приятелите.

"Представете си да стоите на колене край ковчега на баща си и да получите девет оргазма в присъствието на цялото семейство. Това е толкова отблъскващо, че може да ви накара да не желаете никога повече до края на живота си да не изпитате сексуално удоволствие", споделя 37-годишният Дейл Декър.
Заради постоянната си възбуда мъжът се притеснява да се появява на публични места,
особено след като около 150 души в местен супермаркет са станали свидетели на поредния му оргазъм.

И макар да проявява разбиране към редкия проблем на мъжа си, съпругата на Дейл Декър, 33-годишната Ейприл не крие, че за нея да живее по този начин е също толкова трудно, колкото и за него.

Състоянието на съпруга ѝ не му позволява да работи и да се грижи за прехраната на семейството си, а въпреки постоянната му ерекция, двойката рядко прави секс.