Снимка на красива българска учителка, която води първолаци към класната им стая, обира овациите и жадните погледи на потребителите в мрежата.
Изображението бе публикувано в популярния сайт за забавни картинки 9gag.

Заради големия интерес към снимката, чието описание гласи: "Просто една учителка на първокласници в първия учебен ден в България", от сайта решиха да я споделят и в страницата си в социалната мрежа "Фейсбук".

Само за 8 часа изображението събра над 230 100 харесвания, 9822 споделяния и 7609 коментара.

"Татковците едва ли ще пропускат родителски срещи", шегуват се потребителите.

"Добре дошли в България", споделят гордо наши сънародници в мрежата, докато хора от различни краища на света обясняват как веднага ще си купят еднопосочен самолетен билет, за да дойдат да живеят у нас.

Според коментарите на други потребители таткото, който се вижда на заден план, изобщо не снима първия учебен ден на детето си, а именно красивата учителка, тъй като "гледната му точка е идеална".

Момче от Кения пък смята, че българката е "натуралната версия на Ким Кардашиян". Мнението му бързо събира последователи.

Други се радват, че учителката не преподава в гимназията, където едва ли някой би я слушал какво говори.

"Искам да съм българин" пък е един от най-популярните коментари на мъжете.

Приказно красивата учителката се казва Силвия Зубова, на 28 години е и преподава в 119-о СОУ "Акад.Михаил Арнаудов" в София, съобщи вестник "24 часа". Силвия е завършила педагогика и логопедия в Софийския университет, досега 2 години е била възпитателка в занималня и за пръв път поема клас. Не е омъжена, но е обвързана и казва, че приятелят й приемал спокойно истерията около изключителната й хубост. Поне засега...