Британската звезда Джеймс Артър доказа, че може да играе футбол дори с грейпфрут. Това видяха зрителите на „Здравей, България” тази сутрин, където водещият Павел Владимиров отправи футболно предизвикателство пред изпълнителя на хита Impossible. Британският X Factor, който се оказа голям фен на футбола, импровизира, без да се колебае и дори отбеляза гол срещу водещия на сутрешния блок на Нова. Пред камерата на медията Джеймс Артър обясни и защо държи на голяма купа солени пуканки след представянето си на сцената: „В тях няма толкова много калории и са добра закуска”, каза изпълнителят.

Британският X Factor призна, че когато преди 2 години печели музикалното шоу, не е бил подготвен за мащаба и възможностите, които ще се разкрият пред него. „Беше убийствено”, призна пред „Здравей, България” той. „В подобно шоу човек трябва да се забавлява, защото това носи музиката”, отправи своето пожелание към българските таланти, като добави, че най-важното е да останат верни на себе си и да не губят артиста. Джеймс Артър не скри и възхищението си пред своя ментор Никол Шерцингер: „Тя е изключително красив човек. Не е егоцентрик, а истински артист”, коментира той. Пред Павел Владимиров изпълнителят призна, че би искал да запази отношенията си с момичетата в тайна, но за сметка на това не крие, че с удоволствие би участвал във филм, който да се доближава до живота му. На предложението на водещия, че Куентин Тарантино би бил чудесен избор за режисьор, изпълнителят добави и името на Гай Ричи.

И докато Джеймс Артър отсяваше български таланти в „Къщата на съдиите”, в епизода довечера /от 22.00 ч. по Нова/ един англичанин ще се бори за сърцето на журито и българската публика. Със своята китара и дългогодишен опит като музикант из различни страни в Европа, той ще се изправи пред журито и със своята вълнуваща лична история и разбито сърце. Италианско изпълнение пък ще разплаче водещата Алекс Раева и ще предизвика както аплодисменти, така и сълзи.

Довечера Саня, Заки, Мария и Любо ще чуят авторски парчета, които веднага ще запеят, ще чуят украински песни, а двама от съдиите ще затанцуват под ритъма на горещи испански ритми.