Актрисата и модел Кели Брук насочи гнева си към бившите си половинки актьорите Били Зейн и Джейсън Стейтъм, като заяви, че те са "свине".

По-рано този месец актрисата издаде автобиографията си Close Up, в която разказва за връзките си със Зейн, Стейтъм и британския играч на ръгби Дани Киприани. В книгата си тя говори детайлно за тях тримата и дори признава, че е ударила с юмрук Стейтъм и Киприани. Отправя обвинения към Зейн, че е живял "като в приказка" и твърди, че Стейтъм й се обадил да й засвидетелства любовта си след края на връзката й с Киприани.

"Миналата година, когато нещата с Дани вървяха към края си, Джейсън ми се обади и каза: "Още те обичам", аз му отговорих същото. Ние винаги ще се обичаме. На следващия ден прочетох, че се е разделил с Роузи Хънтингтън. Очевидно е защо ми се обади. Не искам да бъда спасителен пристан за някого. Помислих, че той ми се обади, защото наистина го иска. Мъжете са такива свине. С Роузи се събраха и от тогава не съм го чувала", каза актрисата пред британския вестник "Дейли Мейл". "Зейн искаше да изглеждам като момиче на Бонд от 60-те или домакиня от 50-те години. Той ме виждаше по този начин. Почувствах, че трябва да открия себе си, какъв е моят стил. Той сбъдваше фантазиите си върху мен. С него никога не сме имали истински живот. Винаги бяхме като в приказка", добавя Кели Брук.