Владимир Кличко първо трябва да се изправи срещу Кубрат Пулев, а след това да се пробва за титлата на брат си Виталий, разясни ситуацията мениджърът му Бернд Бьонте.

Владимир вече заяви пред медиите, че иска да върне титлата на брат си в семейството, но по пътя си преди това трябва да защити други две титли.

"През пролетта трябва да защити пояса на WBO срещу Алекс Леапай. След това идва защитата на IBF, която вероятно ще бъде срещу Кубрат Пулев", коментира Бьонте, цитиран от "7 дни спорт".

В същото време американският сайт Bleacher Report обяви, че Кубрат Пулев е съперникът-кошмар за Владимир Кличко, след като от изданието класираха най-неприятните претенденти за всеки от големите шампиони в бокса. "В последните две години Пулев се затвърди като безспорния претендент №1 за короната в тежка категория. Той има габарити, за да се изплъзне на клинчовете и бутането на Кличко. Освен това, българинът е техничен боксьор. Феновете дълго време чакат достоен съперник за Владимир. Пулев изглежда точно такъв. Ако той не получи мач през 2014-а година, това ще е ужасно за категорията, както и за целия спорт", пише изданието.