Кобра гони Владо Карамазов в Камбоджа. Актьорът получил топлинен удар на втория ден от снимките, защото изгорял зверски. По време на снимките Карамазов се разминал на косъм от смъртта.
„Срещнахме се опасно близо със смъртоносен противник, който буквално едва не ни уби. В джунглата, където снимахме, живее една от най-отровните змии в света – кобрата”, спомня си ужаса звездата на Народния театър.

Дълга два метра кобра погва Карамазов и трима оператори. За да избягат, те се качват на АТВ и дават пълна газ, измъквайки се на косъм от ухапване.

„Имахме серуми, защото ни предупредиха за кобрите, но отровата им действа за секунди и развръзката можеше да е фатална. До края на снимките едва успявахме да мигнем от страх – и ние, и участниците, и спокойно мога да кажа, че това е най-трудният сезон на шоуто”, категоричен е водещият.

Иначе асистентка камбоджанка обгрижвала всички прищявки на Владо Карамазов в новия сезон на „Сървайвър”. „Това беше много досадно. Тя беше едно такова кротичко момиченце. Постоянно ходеше с едно чадърче и искаше да ми слугува. Пък аз не обичам някой да ми се мотае около мен”, разказа Карамазов пред bTV.

Актьорът обаче не могъл да избяга от услугите на камбоджанката. „Тя вече беше наета за лична моя асистентка и трябваше да се съобразя с назначението й. Мъкнеше ми чантата, приготвяше ми сандвичи. Понякога ми тупаше краката от пясъка. Винаги беше с чадърче, за да ме предпазва от горещото слънце. На тръгване даже ме изненада с подаръци. Каза ми, че съм бил най-готиният шеф,” радва се актьорът.

Организаторите на шоуто треперели водещият да не бъде покосен от топлинен удар.

“Сигурно и затова камбоджанката беше нонстоп с чадър. Слънцето беше адски изгарящо. Няколко пъти получих топлинни удари. Вторият ден на снимките станах лилав. Имах втора степен изгаряне. Образуваха се и мехури. Беше страшна работа”, спомня си актьорът.