Криско влезе в Къщата на "ВИП Брадър" преди всички останали, но не за да разучи по-добре как ще се живее вътре, защото той няма да е сред участниците в този сезон, а за да запише видео клип към новата версия на песента си „Идеал Петрофф” специално за шоуто.

Под режисурата и следен от зоркото око на камерата на Васил Къркеланов, с помощта на танцьорките от балет "Фейм" (Fame), екипът прекара 9 снимачни часа, изложен на 40-градусови температури в най-строго пазената къща.

„Не съм получавал покана да вляза в Къщата на "ВИП Брадър". С екипа на предаването искахме да направим саундтрак на сезона. Стори ми се най-удачно да направим кавър на „Идеал Петрофф”, затова решихме да пренапишем текста, за да е в соцтематиката на шоуто”, каза той в сутрешния блок на Нова ТВ „Здравей, България”, където видеоклипът на „Идеал Петрофф” направи своята премиера.

Днес в 10:00 ч. стартира и официалната премиера на клипа във Vbox7.com.
За по-малко от час соцкавърът събра близо 500 гледания, а феновете на рапъра са категорични, че парчето има всички качества да се превърне от саудтрак на "ВИП Брадър" в поредния голям хит на скандалния изпълнител.

Покрай предстоящия сезон на "ВИП Брадър" “Образцов дом” ретро и соцтематиката се превръщат в мода, както сред по-възрастните, така и сред младите, които не помнят епохата.

Рязко се увеличават споделянията в мрежите на хитове от соца – реклами, вещи от бита, вицове, лозунги и пр.
Предстоящият да бъде открит Ретро музей във Варна набра над 80 000 фена на "Фейсбук" страницата си, а в София отваря врати първия истински соцресторант.
Междувременно играта „Поздрави "ВИП Брадър" със соцселфи” очаква желаещите да прекарат романтичен уикенд в истинска резиденция от социализма. .