Скандалът със СЕМ вдигна гледанията на „Видимо доволни” с около 300 хиляди гледания. Темата е адски безсмислена. Много хора ги обвиниха, че налагат цензура. СЕМ пък дори нямат вина за това, защото те не са започвали нищо – първо, че няма какво да се направи, в парчето няма нецензурни думи. Цялата ситуация беше абсолютна измислица на една репортерка. Това каза Криско пред Нова телевизия.
Според него ако бъде наложена цензура, ще трябва да се спрат 90% от парчетата, които се излъчват по телевизията и радиото. Той отказа да коментира спекулациите за скандал между него и Мика Стоичкова. „Ходим понякога на участия с Мария Илиева – сега дори сме на турне, като финалът ще бъде в София на 14 септември. Сега сме с жива банда, което прави всичко по-различно. Всички мои песни са в рок варианти, например. Тогава ще дойде и Джеймс Артър”, допълни изпълнителят. „Затова имаме псевдоними. Това, което изпълнителят пее, не значи, че това е той. „Няма кво да стане”и „Видимо доволни” са коренно различни например. Те са коренно различно състояние, в което се намираш. Новото ми парче ще излезе след около месец и половина”, заяви Криско.

Криско стана първият, влязъл в къщата на "ВИП брадър" за новия сезон. Той обаче няма да е сред съквартирантите, а го направи, за да запише нова версия на песента си „Идеал Петрофф” специално за шоуто. „Не съм получавал покана да вляза в къщата на "ВИП брадър". Още миналата година говорихме с продуцентите и казах, че не бих повторил. С екипа на предаването искахме да направим саундтрак на сезона. Стори ми се най-удачно да направим кавър на „Идеал Петрофф”, затова решихме да пренапишем текста, за да е в тематиката със соцтематиката на шоуто”, каза той. Рапърът каза, че би направил песен с някой от участниците в новия сезон на X Factor. "Моят фаворит е момичето от Варна - Гери-Никол Георгиева", завърши той.