С коктейл и пожелания за успешна работа бе съпроводено официалното откриване на първия офис на новата русенска фирма „Пратките“. Собствениците на уникалното за страната начинание Димитър Димитров, Иван Иванов, Стефан Стефанов и Светлозар Димитров бяха поканили на тържеството множество свои приятели, настоящи и бъдещи клиенти. Молебен за успех на стартиращата компания отслужи отец Марин.
Както „Утро“ писа, „Пратките“ ще бъде първият по рода си у нас брокер на куриерски услуги. В офисите й на този етап клиентите могат да се ползват от офертите на 8 куриерски фирми: „D&D Express“, „DHL“, „Експресо“, „In Time“, „Лео експрес“, „Рапидо“, „Тип Топ куриер“ и „Urgent“. Офисът в „Мол Русе“, намиращ се точно до Западния вход, вероятно ще стане любимо място за феновете на онлайн шопинга поради наличието на удобна пробна. Така поръчаните по интернет дрехи, обувки и др. ще могат да се изпробват на място и в случай на несъответствие пакетът веднага да се върне обратно без да се налага получателят му да бие път до вкъщи и обратно. Стига сайтът и куриерът да го предлага - ние сме готови да го дадем като възможност, обясни Димитър Димитров, мениджър „Маркетинг и продажби“ на фирмата.
Основателите на „Пратките“ планират летящ старт за бизнеса си. Освен в Русе ще бъдат отворени офиси в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и Плевен. Всички те ще бъдат в молове и големи търговски комплекси, което ще осигури достъп на клиентите до тях до 22 часа вечерта, включително в събота и неделя. Клиентите ще могат да съчетаят получаването или изпращането на куриерски пратки с всички останали неща, които се правят в моловете - пазаруване, развлечения и т.н.
Всичко за ПРАТКИТЕ вижте тук!