Пиарът и светски хроникьор лорд Евгени Минчев и певицата Йорданка Христова влизат в новия сезон на "ВИП брадър", който започва на 15 септември в ефира на Нова ТВ.

Това стана ясно на днешната пресконференция на екипа на риалитито, която се проведе навръх 9 септември в шатра, реплика на Мавзолея на Георги Димитров, разпъната, където е била сградата.

Продуцентите от "Олд скуул" и ръководството на телевизията дадоха старт на новия сезон, носещ заглавието "Образцов дом" и съобщиха няколко основни новини, свързани с "ВИП брадър".

Тази година, например, предаването ще има четирима постоянни коментатори, наречени "Домсъвет", които ще следят и анализират случващото се в къщата. Това са бизнесменът Александър Найденов, продуцентът Магърдич Халваджиян, тв водещата Венета Райкова и... четвърти човек, който за момента се пази в тайна.

Освен това за първи път съквартирантите ще трябва да слушат не само Биг брадър, но и двама от участниците, които ще получат власт в къщата, превръщайки се в своеобразно "Политбюро". Кои ще бъдат те? Ще стане ясно още със старта на риалити формата на 15 септември в 20:00 ч. в ефира на Нова ТВ.
Продуцентът на шоуто Нико Тупарев подсказа, че в новия сезон няма да видим само известни личности, които са станали популярни от преди над 20 години, а и актуални знаменитости.

Попитан дали този път ще има чуждестранна гост звезда, той отговори, че за момента има отправени две покани, като и двете звезди са приели предложенията, но все още не се знае дали в този наситен с идеи за реализация проект ще има място и за такъв тип шоу.
Тупарев каза и, че в сезона са поканени да вземат участие (не като съквартиранти, а като гост звезди) и лидерите на едни от големите политически партии в България. Без да назовава имена, той категорично посочи, че партиите, в които членуват тези политици, са сочени от повечето социологически агенции за едни от победителите на предстоящите избори.