Получените травми и изгаряния при автомобилната катастрофа на 30 ноември са причината за смъртта на актьора Пол Уокър, показва официалната експертиза.

Официалният документ, придобит от сайта TMZ.com, заключва, че звездата от "Бързи и яростни" е изгорял до смърт при експлозията на колата, в която се е возил.

Пол Уокър и приятелят му Роджър Родас загинаха трагично след инцидент с Порше Карера GT. Колата излязла от пътя, преобърнала се и се разбила в стълба на улична лампа.

Двамата са загинали почти веднага след удара. Времето от момента на инцидента до часа на смъртта е много малко, а смъртта е настъпила почти веднага.

Роджър е карал колата по време на катастрофата в Санта Кларита, Калифорния. На местната полицията обаче й беше необходимо време, за да установи причините за катастрофата. Тялото на Уокър беше кремирано миналия вторник (12.12.13) и погребано в гробището Форест Лоун (Лос Анджелис) в присъствието на родителите му, 15-годишната му дъщеря Мийдъл и колегите му от филма "Бързи и яростни" Мишел Родригес, Тайърс Гибсън и Лудакрис.