Звездата от "Под прикритиe" Александър Сано най-накрая ще се ожени за половинката си Нели Атанасова. Прочутият русенец и тв водещата отдавна се канят да официализират отношенията си, но все не им остава време заради ангажименти.

Той обаче вече се е решил догодина да направи решаващата стъпка. „В първия удобен момент ще го направим. Може и да не отидем в гражданското, защото е нелепо да отчитаме любовта си пред държавата. Онзи ден дъщеря ми ме попита: „Ти ожени ли се за майка ми?“ Обясних й, че с мама сме женени, след като съм я приел в сърцето си и пред Господ. Сватба ще има, бяла рокля ще има, партито ще е супер.“, признава Косъма в интервю.

Събитието със сигурност ще бъде посрещнато радушно от всички, тъй като Александър и Нели са сред една от най-харесваните двойки у нас.

Междувременно Сано разкри, че в началото сиралът "Под прикритие" е замислен за 3 сезона, но поради небивалия зрителски интерес сценаристите решили да ги направят 5. Косъма сподели още, че "убийството" на героя му станало малко преди с БНТ да бъде договорено да има продължение.